ΑΡΧΙΚΗ > ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ > ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ανάληψη εκδηλώσεων

700_popcorn

Η MR POP CORN διαθέτοντας ένα στόλο μηχανημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και μία πολύχρονη εμπειρία στην ανάληψη εκδηλώσεων εγγυάται την σίγουρη επιτυχία οποιασδήποτε εκδήλωσης μικρής ή μεγάλης που της ανατείθεται να διεκπεραιώσει.

Ποιός μεγάλος φίλος δεν θυμάται δύο και τρεις σχεδόν δεκαετίες πριν την επίσκεψή του στο χριστουγεννιάτικο παιδότοπο του πολυκαταστήματος ΜΙΝΙΟΝ (τη χριστουγεννιάτικη ατρακσιόν της τότε Αθήνας), τη φωτογράφηση του με τον Αϊ Βασίλη και το ποπ κορν του MR POP CORN που του πρόσφερε η μητέρα του. Το 2004 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων αναλάβαμε την τροφοδοσία πλήθους Ολυμπιακών σταδίων με πρώτες ύλες για την πώληση ποπ κορν. Αλλά σίγουρα μας έχετε συναντήσει και σε μικρότερες εκδηλώσεις είτε αυτές ήταν ένα παιδικό party μία βάπτιση, τα εγκαίνια ενός καταστήματος κ.λ.π.

Αναλαμβάνουμε πλήρως διαθέτοντας μηχανολογικό εξοπλισμό – προϊόντα – ανθρώπινο δυναμικό σε εκδηλώσεις οποιασδήποτε μορφής και σε οποιοδήποτε χώρο με τη διανομή:

- ΠΟΠ ΚΟΡΝ

- NACHOS

- ΓΡΑΝΙΤΕΣ & ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕ

- ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις όπως: παιδικά party (αλλά και για μεγάλους φίλους), συνεστιάσεις, εκθέσεις, εγκαίνια καταστημάτων, προωθητικές & διαφημιστικές ενέργειες, γάμοι, βαπτίσεις, παρουσιάσεις κ.λ.π.

Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα και περιγράψτε μας την εκδήλωσή σας. Θα σας προτείνουμε τον οικονομικότερο και καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και συνεργάτες σας με την διανομή προϊόντων μας.


Nacho chilly chips "El Sabor"...

Ice Pop Peach 6kg

Frigito Mocha 1kg

Ice Pop Strawberry 6kg

Frigito Irish Coffee 1kg

Ice Pop Lemon 6kg

Spice 'N Serve Hot Pizza 1kg

Pop n' Serve 190g

Κυτία ποπ κορν Γίγας 150g

Pop Alone με γεύση βουτύρου

Fun Pop Popper

Σκαφάκι nachos 3 θέσεων...

Tsakiris sticks

Haribo Mix-Malllows 175g

Ποπ Κόρν ''MR POPCORN''...

Ποπ Κόρν '' MR POPCORN''...

Ποπ Κόρν ''MR POPCORN'' BBQ...

Ποπ Κόρν ''MR POPCORN'' Τυρί...

Δοχείο Πλαστικό Pop@Home...