Νέα

bar-club

Κάτι νέο για cafe bar και ξενοδοχεία

Η πολύχρονη εμπειρία και ενασχόλησή μας με το ποπ κορν μας δίνει το δικαίωμα να διευρύνουμε τους χώρους τοποθέτησης του προϊόντος. Αναλογιζόμενοι το δυσχερές οικονομικό κλίμα των ημερών που απαιτεί τη μείωση το κοστολογίων κάθε επιχείρησης, δημιουργήσαμε μία νέα σειρά προϊόντων ποπ κορν και ένα ευέλικτο και απλό τρόπο χρήσης τους από τους επαγγελματίες. Τα προϊόντα απευθύνονται …

Περισσότερα

Τι είναι τα νάτσος (nachos);

To nachos έχει την καταγωγή του από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής και είναι μέρος της «Μεξικάνικης κουζίνας» καθώς συνοδεύει πολλά πιάτα των χωρών αυτών. Το nachos στην πραγματικότητα είναι τηγανισμένα chips με βάση το καλαμποκάλευρο στα οποία έχουν προστεθεί καρυκεύματα για εμπλουτισμό της γεύσης του και τρώγονται με την συνοδεία σάλτσας με βάση το τυρί (τσένταρ κατά προτίμηση) την τομάτα, …

Περισσότερα

Συμβουλές για κέρδη…

Το ποπ κορν όταν μάλιστα πωλείται φρέσκο και παρασκευάζεται παρουσία του πελάτη είναι από τα λίγα προϊόντα που προσδίδουν στον επαγγελματία τόσο μεγάλο ποσοστό κέρδους. Για το λόγο αυτό το μέλημα κάθε επαγγελματία είναι η αύξηση των πωλήσεων ποπ κορν ακόμη και εις βάρος άλλων προϊόντων εντός του καταστήματος που εμπεριέχουν όμως μικρότερο ποσοστό κέρδους. Η MR POP …

Περισσότερα

Πώς θα φτιάξετε ποπ κορν!!!

ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ POP CORN ΒΟΥΤΥΡΟΥ (ΚΛΑΣΙΚΟ) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι ο παρακάτω: –          ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΠ ΚΟΡΝ –          ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ (Αν η μηχανή σας δεν διαθέτει αυτόματο σύστημα εισαγωγής λαδιού) –          ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ –          ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟΥ –          ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Όλα τα παραπάνω συνήθως παρέχονται από τον προμηθευτή της μηχανής ποπ …

Περισσότερα

Η Ιστορία του Ποπ Κορν με λίγα λόγια

Το ποπ κορν, το πιο δημοφιλές snack σήμερα, ήταν γνωστό ακόμη και στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα που έχει ανακαλυφθεί χρονολογείται το 3600 π.Χ. και ανακαλύφθηκε το 1948 – 1950 στη σπηλιά Bazacharit στο Νέο Μεξικό. Η μεταβολή της μάζας του σπόρου του καλαμποκιού κατά την θερμική του επεξεργασία ήταν γνωστή από τότε. Η …

Περισσότερα

Γιατί σκάει το ποπ κόρν;

Είναι πράγματι εντυπωσιακή η μεταβολή της μάζας ενός σπόρου καλαμποκιού, όταν κατά την θερμική του επεξεργασία μετατρέπεται σε pop corn. Παρακάτω περιγράφεται εν συντομία η διαδικασία της μεταβολής αυτής. Κάθε σπόρος καλαμποκιού αποτελείται από το ενδοσπέρμιο και το περικάρπιο. Οι σπόροι καλαμποκιού που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ποπ κορν προέρχονται από ειδικού τύπου καλαμπόκι λόγω …

Περισσότερα

Μετάβαση στο περιεχόμενο