ΑΡΧΙΚΗ > ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ > ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ιστορικό MR POP CORN ΑΒΕΕ

Ιστορικο

Η «MR POP CORN ΑΒΕΕ» ιδρύθηκε το 1985. Βασικός σκοπός της κατά την ίδρυσή της ήταν η εισαγωγή στην Ελληνική αγορά του φρέσκου ποπ κορν μέσω των μηχανημάτων παρασκευής ποπ κορν. Τότε έγινε και η πρώτη εισαγωγή μηχανημάτων από τις Η.Π.Α. έτσι ώστε το προϊόν να παρασκευάζεται σύμφωνα με τον Αμερικανικό τρόπο. Έγινε έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα η προσπάθεια τοποθέτησης μηχανημάτων παρασκευής φρέσκου ποπ κορν στους τότε κινηματογράφους που μέχρι τότε πουλούσαν το προϊόν μόνο συσκευασμένο.

Παράλληλα ξεκίνησε και η πρώτη μικρή παραγωγή αρωματισμένου & κεχρωσμένου βουτύρου. Αυτό για την τότε αγορά ήταν κάτι άγνωστο και καινοτόμο και στην αρχή υπήρχαν τεράστια προβλήματα αποδοχής των προϊόντων. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η αναγκαιότητα της συσκευασίας του προϊόντος έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα πρώτα προβλήματα αποδοχής. Όσο περνούσαν τα χρόνια όμως οι καταναλωτές άρχισαν να αποδέχονται το προϊόν και να το αποζητούν. Σήμερα δεν νοείται κινηματογραφική αίθουσα που να μην διαθέτει φρέσκο ποπ κορν γεγονός που κάνει την Εταιρεία πολύ περήφανη γιατί αυτό τον δρόμο μετά από πολύ κόπο τον άνοιξε η ίδια με προϊόντα που μπορεί και παράγει η ίδια. Η προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων συνεχίστηκε και συνεχίζεται και σήμερα. Εισήχθησαν νέες καινοτόμες ιδέες βελτιώθηκαν οι συσκευασίες δημιουργήθηκαν νέα προϊόντα και σήμερα μετά από όλη αυτή τη μακροχρόνια διαδρομή μπορούμε και λέμε «ότι κανείς δεν ξέρει το ποπ κορν στην Ελλάδα καλύτερα από εμάς».

Παράλληλα με το ποπ κορν υπήρξε η δυνατότητα και η ανάγκη δραστηριοποίησης και σε άλλους τομείς και ομάδες προϊόντων όπως για παράδειγμα “το nachos”, “τα παρασκευάσματα φρούτων”, «τα ροφήματα με βάση τον καφέ» το “candy floss” (μαλλί της γριάς) τα ζαχαρώδη προϊόντα κ.λ.π. Έτσι πλέον σήμερα η Εταιρεία καλύπτει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κομμάτι του funfood με άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με προδιαγραφές FSSC 22000 πλήρως ανταγωνιστικών έναντι των ξένων.

Στην πορεία αυτή στόχος μας ήταν και θα είναι κάθε πελάτης μικρός ή μεγάλος να έχει να πει για μας μόνο κάτι καλό.

MR POP CORN


Nacho chilly chips "El Sabor"...

Ice Pop Peach 6kg

Frigito Mocha 1kg

Ice Pop Strawberry 6kg

Frigito Irish Coffee 1kg

Ice Pop Lemon 6kg

Spice 'N Serve Hot Pizza 1kg

Pop n' Serve 190g

Κυτία ποπ κορν Γίγας 150g

Pop Alone με γεύση βουτύρου

Fun Pop Popper

Σκαφάκι nachos 3 θέσεων...

Tsakiris sticks

Haribo Mix-Malllows 175g

Ποπ Κόρν ''MR POPCORN''...

Ποπ Κόρν '' MR POPCORN''...

Ποπ Κόρν ''MR POPCORN'' BBQ...

Ποπ Κόρν ''MR POPCORN'' Τυρί...

Δοχείο Πλαστικό Pop@Home...